PSG tog en enkel seger mot INTER i Internationella Champions Cup.

admin
juli 25, 2016
44 Visningar

Igår vid 23.00 svensk tid så spelades matchen mellan det italienska Serie A laget FC Internazionale Milano mot det franska mästarlaget Paris Saint Germain och det blev en ganska så enkel match för PSG som dominerade större delen av båda halvlekarna. Första målet kom i 14:e minuten av PSG försvararen Serge Aurier på ganska enkel retur. På tilläggstiden i första halvlek latjar INTER till sig en straff på felbedömning av domarn som sätts helt klockrent av Stevan Jovetić som sätter den rakt upp i höger krysset. Andra halvlek börjar lite bättre för INTER som tar ställningarna men ganska fort så tar PSG tillbaka spelet och pressen och redan i 61:e minuten så är det dags för nästa PSG försvarare att helt världsklass sätta en friskpark rakt in i mål för PSG. Parisarna fortsätter att ha kontroll över matchen och man missar ett par fina lägen av bland annat Edinson Cavani. I 87:e minuten så nickar PSG försvararen Serge Aurier in sitt andra mål för matchen i ett snyggt inlägg. Man kan säga att det var backarnas afton hos PSG igår.

Slutresultatet blev därmed 1-3 till ett formstarkt Paris Saint Germain som verkligen förtjänade vinsten.

Nästa match för PSG i Internationella Champions Cup blir mot Storlaget Real Madrid kl 01.30 den 27 Juli.

Vem vinner matchen? Passa på att ta detta fina erbjudande och bonus som är ett helt riskfritt spel på 1000kr hos Expekt via vår unika länk nedan.

Hämta ditt riskfria spel HÄR eller via RiskfrittSpel.se

Författare admin