Kolla alla Europa League Grupperna här!

admin
augusti 28, 2016
126 Visningar

[fusion_text]Nu när kvalomgångarna äntligen är klara så väntar gruppspelet i Europa League. Tyvärr gick aldrig vårat enda Svenska lag IFK Göteborg vidare till gruppsplet utan föll mot Qarabag borta i Baku. Däremot finns det en hel del roliga lag som man kan följa genom Europa League. Hitta dina favoriter i våran lista nedan för att se vilka som ingår i samma grupper. En hel del Svenskar finns med i olika klubblag. Vi har Zlatan Ibrahimovic som just nu spelar i Manchester United, John Guidetti som spelar för Celta Vigo, Margcus Ber tillsammans med Niklas Hults som spelar i Panathinaikos, Simon Gustafsson och Pär Hansson spelar i Feyenoord. Så det kan bli en del att följa.[/fusion_text][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP A
Manchester United (ENG)
Fenerbahçe (TUR)
Feyenoord (NED)
Zorya (UKR)


[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP B
Olympiakos (GRE)
APOEL (CYP)
Young Boys (SCH)
Astana (KAZ)


[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP C
Anderlecht (BEL)
St-Étienne( FRA)
Mainz (GER)
Qabala (AZE)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP D
Zenit (RUS)
AZ (NED)
M. Tel-Aviv (ISR)
Dundalk (IRL)


[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP E
Plzen (TJE)
Roma (ITA)
Austria Wien (ÖST)
Astra (RUM)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP F
Athletic (SPA)
Genk (BEL)
Rapid Wien (ÖST)
Sassuolo (ITA)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP G
Ajax (NED)
Standard Liège (BEL)
Celta (SPA)
Panathinaikos (GRE)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP H
Shakhtar Donetsk (UKR)
Braga (POR)
Gent (BEL)
Konyaspor (TUR)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP I
Schalke (TYS)
Salzburg (ÖST)
Krasnodar (RUS)
Nice (FRA)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP J
Fiorentina (ITA)
PAOK (GRE)
Liberec (TJE)
Qarabag (AZE)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP K
Inter (ITA)
Sparta Praha (TJE)
Southampton (ENG)
H. Beer-Sheva (ISR)

[/fusion_text][/one_fourth][one_fourth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

GRUPP L
Villarreal (SPA)
Steaua (RUM)
Zürich (SCH)
Osmanlispor (TUR)

[/fusion_text][/one_fourth][/fullwidth][fusion_text]Vid sånna här sammankomster så finns det många olika spel och bettingerbjudanden.
Både live och innan match men även olika spel på vilket lag som vinner och vem som blir skyttekung.
Vi rekomenderar BET365 som har det absolut bästa utbudet och erbjuder bra kampanjer.
Just nu så erbjuder dom att dubbla din första insättning upp till 1000kr så sätt in exempel 1000kr så har du 2000kr att spela för.

HÄMTA BONUSEN DIREKT
LÄS RECENSION
[/fusion_text]

Författare admin