Manchester United?

admin
september 19, 2016
44 Visningar

Med flera stora nyförvärv som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan och Eric Bailly och dessutom i händerna på José Mourinho så har förväntningarna varit stora på ett maxat Man United som går för både Liga titel och Europa League guld. Frågan är om dom har det som krävs för att uppnå dessa mål även om man på papper har ett Guld lag med stora spelare. Man U är nu upp i den tredje raka förlusten som kom mot Watford som drog ner brallorna och visade ett 3-1 resultat. José Mourinho hävdar att spelarna inte klarar pressen, klarar inte av kritik? Spelare som Zlatan Ibrahimovic, Pual Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Wayne Rooney är rutinerade spelare som ofta tar sin plats i matcherna oavsett press. José Mourinho är inte känd för att vara en charmknutte direkt och kan det helt enkelt vara så att han står för en del av motivationen hos spelarna. Vem vet?!

Stora frågan är ska dom resa sig och ta sin plats…

Följ och spela på Premier League!

Vi har tagit fram de allra bästa bonusarna som du hittar här: Bet24h.se/bettingsjater

Författare admin