VM-Kval! Luxemburg – Sverige

admin
oktober 7, 2016
142 Visningar

Idag ska de blåvita gubbarna från Sverige spela VM-Kvalmatch mot Luxemburg. Första kvalmatchen slutade 1-1 mot Holland.
Det bör vara relativt enkelt möte för Svenskarna. Dock ska man aldrig räkna ut dom helt, 2015 vann dom hemma mot Grekland.
Sverige startar med ett fint lag. På topp: Marcus Berg och John Guidetti på. På mittfältet: Emil Forsberg, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark och Jimmy Durmaz. I försvaret: Martin Olsson, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist och Mikael Lustig. I målet: Robin Olsen. Det ser ut som att en 2-0, 3-0, 4-0 match inte är omöjlig.

Vi kommer förmodligen att få skåda en match med 30-70 i bollinnehav för Sverige där man kommer att pressa hårt medans Luxemburg förmodligen kommer satsa mer på defensiv fotboll med försök på kontringar. Berg och Guidetti är en bra kombination med stor vana båda två. Det blir en rolig match och förhoppningarna att Sverige denna gång når VM är ju något de flesta vill och hoppas.

Det känns som att Svenska landslaget har legat i ide de senaste åren men när U21-Laget vann EM så har motivationen höjts och vissa spelare nu spelare nu gått från U21 till dom stora grabbarna. Roligt att se att man vill och vågar kämpa för att vinna. Vi har slutat topp 3 i VM men det var över 20 år sedan men nu är det dags att visa att Sverige är en fotbollsnation.

Matchen visas på kanal 5 kl 20.45 ikväll men försnacket är igång redan kl 19.00. Spela på VM-Kvalsmatchern!! Vi erbjuder de bästa bonusarna från de bästa bolagen.

Gå vidare till bonuserbjudanden hos några av våra rekomendationer:
TESTA BET365  / TESTA COMEON / TESTA BETHARD / TESTA SVERIGEKRONAN / TESTA BETIVE

Författare admin