VM-Kval! Sverige krossade Bulgarien med 3-0.

admin
oktober 11, 2016
150 Visningar

Igår var det dags för ännu en VM-Kvals match för Sveriges som blir bättre och bättre hela tiden.
Kanske är det inte en Zlatan Ibrahimovic som är virket utan ett lag med kemi och kärlek där alla är lika mycket värda och all fokus inte läggs på en spelare som anser sig själv vara övermäktig. Gång efter gång visar Sverige att man faktiskt är påväg mot andra tider.

Gårdagens match slutade 3-0 till Sverige och första målet kom strax innan halvlek (39min) av Ola Toivonen och andra redan i (45min) av Oscar Hiljemark, 2-0 i halvkek till Sverige efter en riktigt fin halvlek av Sverige som både pressar med boll och spelar bra i försvaret.
Andra halvlek startar fint och man fortsätter pressen och spelar både roligt och lekfullt och visar att man kan lägga hur många mål som helst. Tredje målet dunkas in av Victor Nilsson Lindelöf (58min).

Summeringen kring matchen är att man spelar en rolig och aktiv fotboll med många chanser och man försöker sig på sköna varianter och fortsätter att pressa efter första andra och tredje målet, man vill vinna stort och hade många chanser till ännu fler mål. Roligt att se att färgstarkt Sverige som nu ligger på delad placering i gruppen tillsammans med Frankrike på 7 poäng och samma målskillnad 5-1. Fortsätter man att spela såhär så finns det stora chanser att Sverige når VM denna gången vilket vore underbart.

Även våra Svenska U21 hjältar som vann EM och slog Portugal i Finalen spelade fantastiskt igår och vann med 4-2 mot Kroatien som var en mycket viktig match och avgörande om Sverige ska spela i  EM. Kroatien startade med första målet och sedan rullade 4 Svenska mål in och avslutades med ett Kroatiskt mål. Första matchen mot Koratien slutade 1-1. Världsklass helt enkelt nu är man klara för EM-slutspel.

Testa någon av dessa fantastiska Seplbolag och ta del av deras bonuserbjudanden inför VM-kvalen!!
TESTA BET365  / TESTA COMEON / TESTA BETHARD / TESTA SVERIGEKRONAN / TESTA BETIVE

Författare admin