PSG, Arsenal, Atlético Madrid och Bayern München redo för åttondelsfinal i Champions League!

admin
november 2, 2016
45 Visningar

Igår var en riktigt spännande omgång i Champions League.

Ludogorets började med att ta ledningen upp till 2-0 mot arsenal som tillslut vända matchen och vann med 2-3, riktigt starkt jobbat och Arsenal är nu grupp 1a på samma poäng som PSG men med bättre målskillnad. PSG slog i sin tur Basel med 1-2 och Backen Thomas Meunier var med på båda målen, första var ett skott som hamnade hos Blaise Matuidi som lätt kunde lägga in den i mål. I slutminuterna dunkas ett briljant mål in på volly rakt upp i krysset av ingen mindre än Thomas Meunier som gör sitt första mål någonsin i Champions League och dessutom var detta 2a matchen han någonsin spelat i Champions League. Man kan säga att han gjorde en riktigt fin match och hade dessutom mängder med lägen. Atlético Madrid tog en 2-1 seger mot Rostov och båda målen kom från ingen mindre än Antoine Griezmann som är i en riktigt fin form. Atlético Madrid är i framfart både i ligan och i Champions League. Bayern München tog enkla 3 poäng igår. Dessa fyra lagen har nu säkrat upp sin plats i åttondelsfinalen vilket är rikgit bra jobbat och roligt att skåda.

En annan rolig vändning igår var att Manchester City vände underläge med 0-1 till vinst 3-1 mot Barcelona som i första mötet förnderade City med 4-0.
Detta gör att Barcelona inte har tagit sig till åttondelsfinalen ännu och City har fortfarande chansen att ta första platsen i gruppen framför Barcelona.

Roliga och spännande matcher gör att Champions League är den bästa turneringen i världen när det gäller klubbfotboll. Nedan hittar du en uppdaterad Champions League tabell efter gårdagens matcher.

tabell-champions-league
Ikväll spelas resten av matcherna denna omgången och Borussia Dortmund, Real Madrid, Leichester, Juventus och Sevilla har ikväll chansen att plocka sin plats till åttondelsfinalen. Blir en hel del spännande matcher att skåda.

Om du vill betta på dessa matcher så kan vi rekomendera BET365 och FASTBET denna afton.

LÄS BET365 RECENSION / HÄMTA BET365 BONUS  (100% upp till 1000kr i bonus för nya kunder)

LÄS FASTBET RECENSION / HÄMTA FASTBET BONUS (100% upp till 500kr i bonus för nya kunder)

Författare admin