PSG tvåa i gruppen efter skräll mot ludogorets

admin
december 6, 2016
120 Visningar

Matchen började med stor press från PSGs håll och man gick på skott efter skott och var nära flera gånger att sätta första målet men istället pga slarv så fick ludogorets med sig första målet vid minut 15 och vann första halvlek. PSG började andra halvlek med press igen och tillslut cyckelsparkar Cavani in 1-1. PSG spela lite svajigt och åker på 1-2 målet från ludogorets som tog de chanser som bjöds. På tillägstiden får PSG in kvitteringsmålet av Di Maria och matchen slutar 2-2 vilket betyder att Arsenal kniper första platsen i gruppen och har fördel i lottningen. PSG som hade allt i egna händer blir nu tvåa i gruppen. Statistiken speglar inte alls resultatet och tyvärr så hade stämde det inte riktigt för Parislaget ikväll.

60% bollinnehav PSG och 40% Ludogorets

27 skott PSG och 5 skott Ludogorets

19 hörnor PSG OCH 3 hörnor Ludogorets

Läs mer om statistiken nedan på bilden!

Statistik-psg-ludogorets

Författare admin