Inför: PSG – Barcelona, Champions League!

admin
februari 13, 2017
133 Visningar

Nu är det äntligen dags för 2017 års första omgång av Champions League och ytterligare ett möte mellan Paris Saint-Germain och FC Barcelona vilket blir tredje gången på bara några år man gör upp i Champions League. En åttondelsfinal med två möten som startar på PSGs hemmaplan. PSG har spelat bra mot barcelona tidigare men har tyvärr åkt ut på tillfälligheter. Två mästarlag i Europa som ligger bra till i respektive liga. PSG kämpar år efter år med att knipa semifinalplatsen frågan är om ska dom äntligen ta sig vidare och slå ut det spanska storlaget Barcelona. Det finns många frågetecken kring matchen.

Barcelona må vara ett av världens bästa lag tillsammans med en mycket god ekonomi. Men även ett lag som barca kan ha sina motgångar. Det var bara några veckor sedan dom gjorde en usel prestation mot mittenlaget Real Betis dr matchen slutade 1-1. Varför skulle PSG inte kunna slå ut barca ur turneringen.
Det är ingen enkel match mot ett lag som pressar på med världsspelare som Neymar, Suarez och Messi.

En sugen och målhungrig rekordsökare med namn Edinson Cavani bara väntar att få göra mål mot det spanska laget. Cavani är en spelare som verkligen växt att bli en riktigt bra spelare under denna säsongen och fortsätter att prestera mer och mer. Mycket beror på att Zlatan Ibrahimovic slutat i laget och Cavani har fått en mer central roll. PSG ställer upp med ett härligt och komplett lag med mycket fin gemenskap. Det kommer att skapas magi på Parc des princes imorgon både på planen men även på läktaren då PSG har en väldigt levande och fin läktarkultur med enormt många fans.

Imorgon kommer en mängder med spel att vara tillgängliga på matchen mellan PSG och Barcelona!

Vi rekommenderar starkt Bet365 som erbjuder fina bonusar och låga omsättningskrav samt riktigt snabba utbetalningar och ett brett utbud på Champions League tillsammans med gratis live sport.

PSG har 3.50 i odds på vinst och Barcelona har 2.20 i odds på vinst.

Just nu erbjuder Bet365 100% upp till 1000kr för nya spelare!!

LÄS BET365 RECENSION / HÄMTA BET365 BONUS

Författare admin