Speltips: Sevilla. Blir en intressant match!

admin
mars 6, 2017
133 Visningar

Speltips Sevilla är kvällens match som vi på bet24h har tänkt oss att kolla närmare på. Kvällens La liga match spelas mellan CD Alaves och Sevilla. Ett intressant möte. CD Alaves ligger i mitten av tabellen medans Sevilla som ligger på 3e plats och jagar både Real Madrid och FC Barcelona i Liga toppen.

Senaste matchen som Alaves spelade var mot Granada som slutade 2-1 till Granada som ligger på nedflyttningssträcket dock ska det tilläggas att Alaves faktiskt både vunnit och kryssat i en hel del matcher och kan vara rätt svåra att möta ibland.

Sevilla har 6 raka vinster i ligan och är som vanligt ganska luriga att möta och har ett av europas bästa lag. Som för de flesta lag så är hemmaplan alltid en fördel men frågan är om det biter på Sevilla som jagar både gruppspelsplats i Champions League och liga vinst. Mycket talar för att Sevilla kommer ha ett starkt lag på plats för att försöka håva in 3 viktiga poäng som kan ha en stor betydelse för laget både i Europa men också i ligan. Hur som helst så är det en roliga och spännande match som ska bli riktigt rolig att kolla på. Kvällens Speltips Sevilla med ett odds på hela 2.00 gånger pengarna från kvällens spelbolag: Unibet

Unibet erbjuder två olika bonus alternativ för nya kunder som vi nedan kommer att beskriva.

Bonus nummer 1: 200% bonus upp till 1000kr. Omsättningskrav 5x och lägsta odds är 1.40 i odds. HÄMTA BONUS
(Du får också 50 gratis freespins)

Bonus nummer 2: 500% bonus upp till 500kr. Omsättningskrav 8x och lägsta odds är 1.40 i odds. HÄMTA BONUS

Inte nog med dessa erbjudanden så kommer även matchen att visas på Unibet TV som alla kunder med pengar på kontot kan se helt gratis vilket är helt magiskt. Du kan alltså både spela och kolla matchen samtidigt utan extra kostnad. Matchen spelas kl 20.45 Svensk tid. Rygga vårat Speltips Sevilla?

LÄS UNIBET RECENSION / HÄMTA UNIBET BONUS / KOLLA GRATIS SPORT

Tänk på att detta är ett spel vi har tänkt att spel och inga garantier finns. Matchen kan gå hur som helst!

Författare admin