Semifinaler Champions League! 2016/2017

admin
april 21, 2017
54 Visningar

Semifinaler Champions League klara!
Nu är lottning klar för detta årets semifinalister. Det har varit en spännande omgång i Champions League 2016/2017 där både storlag som Bayern Munchen, Barcelona, PSG, Dortmund, Chelsea, Manchester City redan åkt ur turneringen. Leicester tog sig hela vägen till kvartsfinal men åkte ut mot Athletico Madrid.

Mycket roliga matcher och spänning har det blivit men också en hel del snygga och häftiga mål. Otippade vändningar och skandaler men det är säkert därför alla älskar Champions League och säkert därför denna turnering anses vara den finaste turneringen att vinna för klubblag i hela världen. Här möts både dom största klubbarna tillsammans med de mindre klubbarna som har kämpat till sig match efter match.

Hur som helst så är det nu dags för semifinaler Champions League och 4 ädla lag är kvar och kommer kämpa för att få lyfta den magiska bucklan i cardiff 2017. Vi har Monaco kvar som har visat en riktigt kämparglöd både på hemma och bortaplan i match efter match. Väldigt kul att se ett lag med så unga spelare ta sig hela vägen hit. Sen har vi Athletico Madrid som förra året åkte ur finalen mot Real Madrid. Athletico Madrid har nu igen tagit en semifinalplats och går som tåget. Defensiva och taktiskt.
Vi har Italienska Juventus kvar i turneringen som åkte ur finalen mot Barcelona för två år sedan som nu kämpat sig till en plats i semifinalen och visade två briljanta matcher mot Barcelona som dom slog ut i kvartsfinalen. Sist men inte minst har vi förra årets vinnare av Champions League som är tillbaka för ytterligare försök att kamma hem bucklan igen och då skriva historia. Jag pratar alltså om Real Madrid.

Spännande spännande. Här nedan presenterar vi semifinalerna:

Real Madrid mot Athletico Madrid

Monaco mot Juventus

Real Madrid och Monaco Startar på hemmaplan!

Spela på vinnaren av Champions League hos Unibet!
Real Madrid (2.70) SPELA
Athletico Madrid (5.00) SPELA
Juventus (2.55) SPELA
Monaco (8.50) SPELA
*Oddsen kan ändras

Alla nya kunder får en go betting bonus hos Unibet:
Alternativ 1: 500% upp till 500kr på första insättningen. HÄMTA BONUS
Alternativ 2: 200% upp till 1000kr på första insättningen. HÄMTA BONUS

Författare admin