Semifinaler Europa League! 2016/2017

admin
april 21, 2017
120 Visningar

Semifinaler Europa League! 2016/2017
Nu är lottning klar för detta årets semifinalister i Europa League. Det har varit en hel del stora, roliga och häftiga matcher och möten mellan stora och små lag i Europa. Gruppstadiet började med 48st lag som alla kämpade för att gå vidare till slutspelen och nu är det fyra lag kvar i turneringen som alla vill ha en plats i finalen. Gårdagens matcher var helt sanslösa och 3 av 4 matcher gick vidare till förlängning och en match gick hela vägen till straffsparkar. Detta är en ädel turnering som funnits i så många år där både stora och små klubbar slås samman. Vinnaren får också en direktplats till Champions League som är turneringarnas turnering. Vi har fått skåda en hel del häftiga mål, avgöranden och annat som hör till fotbollen.

Igår spelades kvartsfinalerna och kvar står Lyon som har överraskat denna omgången med ett högt tempo och press samt en fin energi i laget som gjort att man kommit såhär långt. Lyon vann igår på en riktig rysare till straffläggning och tog sig alltså en plats som semifinalist. Ajax tog sig också vidare fast att det såg ut som att Schalke skulle gå segrande ur matchen. Schalke ledde matchen förlängningen med 3-0 och Ajax hade ett rött kort men det stoppade inte Ajax från att vända på underläget och lägga 3-2 och därmed få en plats i semifinalen. Celta Vigo knep också en plats i semifinalen trots att John Guidetti blev skadad under matchen. En riktigt fin match och var den enda matchen igår som var klar efter 90 minuter. Manchester United tog sig också vidare på håret i matchen mot Anderlecht som var otroligt svårt motstånd i båda matcherna lagen emellan. Matchen gick till förlängning och Manchester vann till slut och tog en plats i semifinalen.

Nu väntar spännande Semifinaler Europa League mellan:
Ajax mot Lyon
Celta Vigo mot Manchester United

Ajax och Celta Vigo startar på hemmaplan!

Spela på vem som vinner Europa League hos Unibet!
Ajax (7.00) SPELA
Lyon (3.50) SPELA
Celta Vigo (9.00) SPELA
Manchester United (1.90) SPELA
*Oddsen kan ändras

Alla nya kunder får en go betting bonus hos Unibet:
Alternativ 1: 500% upp till 500kr på första insättningen. HÄMTA BONUS
Alternativ 2: 200% upp till 1000kr på första insättningen. HÄMTA BONUS

Författare admin