Champions League Final 2017

admin
maj 10, 2017
68 Visningar

Champions League Final 2017!!!!!

Efter kvällens match mellan Athletico Madrid och Real Madrid så är det nu klart att en Champions League Final spelas mellan Spanska Real Madrid och Italienska Juventus på ”National Stadium of Wales” i Cardiff den 3 Juni 2017. Madrid derbyt var en riktigt bra match att skåda. Två snabba mål av Athletico fick upp hoppet om eventuell avancemang till finalen för de flesta hemmasupportrar. Dessvärre så la Isco och Real Madrid 2-1 innan halvlek vilket betydde att hemmalaget minst måste lägga ytterligare tre mål för att gå vidare till en final. Det fanns en hel del chanser för båda lagen under matchen och i helhet så var det en match i världsklass med press från båda lagen. Athletico Madrid hade en riktigt fin stämning på läktarna enda till slutet även om dom visste att finalen skulle gå till Real så visade supportrarna ett starkt stöd och man bjöd upp till folkfest ändå precis som att man hade vunnit hela Champions League. Ett genuint lag som snart flyttar till sin nya arena några mil från nuvarande Estadio Vicente Calderón kanske kommer det en vinst där nästa år då matcherna kommer att spelas på nya arenan Estadio La Peineta / Metropolitano.

 

Ett klassiskt hett spanskt derby. Athletico Madrid slutade som vinnare med 2-1 men Real Madrid tog sig vidare till final då man vann hemma med 3-0. Förra året så möttes dessa två lag i Champions league finalen 2016 där Real Madrid vann på straffar. Inget lag har tidigare vunnit Champions League turneringen två år i rad. Zidane har alltså chansen att skriva historia i år tillsammans med Real.

Dock väntar inget enkelt möte utan det är Juventus som leder Serie A och är riktigt vassa just nu. Juventus vann båda matcherna mot Monaco ganska enkelt och visade vart skåpet ska stå för att ta sig vidare till en Champions League Final 2017. Senast Juventus var i final var mot Barcelona 2015 där man förlorade med 3-1.

Vem vinner matchen? Spela hos Unibet:

Real Madrid ger 2.55 på vinst / Kryss ger 3.20 / Juventus ger 2.90 på vinst

Unibet erbjuder nya spelare två olika bonusar att välja mellan:

500% upp till 500kr på första insättningen eller 200% upp till 1000kr på första insättningen.

LÄS RECENSION / SPELA HOS UNIBET / HÄMTA BONUS

Författare admin