Speltips 11 maj – Europa League

admin
maj 11, 2017
147 Visningar

Speltips 11 maj – Europa League

Idag tänkte vi kolla närmare på kvällens semifinalerna i Europa League som spelas i Frankrike och England.
Vi har alltså Franska Lyon mot Holländska Ajax i ena mötet och Engelska Manchester United mot Spanska Celta Vigo i det andra mötet.

Vi börjar med att kolla närmare på Lyon och Ajax som båda är två stora lag både i Europa men också i respektive liga. Lyon tog sig vidare till semifinalen på straffar mot Turkiska Besiktas. Det var en ganska spännande straffläggning där båda lagen missade satte dom första straffarna klockrent och sedan missade varsin på rad men tillslut så var det Lyon som tog sig vidare som segrare ett möte som var väldigt jämt. Ajax gjorde också en riktig bragd när man hämtade upp årets underläge där man i 80e minuten fick rött kort och matchen gick vidare till förlängning. Schalke lyckades pumpa in 3-0 i 101e minuten vilket då innebär att Ajax måste sätta minst två mål på 19 minuter på övertid samt en man mindre. Första målet kom i 111e minuten och man tog sig vidare på 3-2 i 120e minuten och därmed semifinalister. Första mötet slutade 4-1 till Ajax på hemmaplan. Lyon behöver minst 3-0 för att ta sig vidare till en Europa League final.

Om vi kollar på Manchester United och Celta Vigo där både Zlatan Ibrahomovic och John Guidetti spelar så var första mötet hemma i Spanien väldigt jämt och enligt statistiken så var Celta Vigo det bättre laget men åkte på ett Rashford mål i andra halvan och lyckades aldrig kvittera trots en hel del chanser och tar därmed med sig ett bora mål till returen ikväll i Manchester. Fördelen för Celta Viga är att det endast är ett mål oavsett om det är ett bortamål. Manchester United spelar lite upp och ner. En annan viktig detalj är att Zlatan Ibrahimovic saknas efter sin skada i Anderletch matchen. Kan bli en riktigt spännande match som kan vinnas av båda lagen.

Kolla och betta på matchen hos Unibet som visar matchen kl 21.05 ikväll. GÅ TILL UNIBET

Speltips 11 maj – Europa League
I Lyon mot Ajax tänker chansa på en ledning halvlek för Lyon som verkligen måste få in målen.
@Unibet
Spel: Halvtid Lyon
Odds: 2.06
RYGGA SPELET

Speltips 11 maj – Europa League
I Manchester United mot Celta Vigo chansar vi på Flest kort till Celta Vigo.
@Unibet
Spel: Flest Kort Celta Vigo
Odds: 1.85
RYGGA SPELET

Som ny kund så har du möjligheten att nyttja en insättningsbonus på första insättningen. Välj mellan två olika alternativ:
Alternativ 1: 500% upp till 500kr på första insättningen HÄMTA BONUS
Alternativ 2: 200% upp till 1000kr på första insättningen HÄMTA BONUS

Författare admin