Speltips 12 maj | Eskilstuna – Norrköping

admin
maj 12, 2017
135 Visningar

Speltips 12 maj | Eskilstuna – Norrköping!

Dagens allsvenska match spelas mellan Eskilstuna – Norrköping. Eskilstuna är i allsvenskan för första gången i historian.
Det är inte en av de största matcherna direkt men kan alltid vara spännande att kolla på allasvenska matcher. Norrköping som både tagit guld och varit i Europa tidigare har nu varvat ner lite och spelar inte lika bra som tidigare men har snott åt sig hela 11 poäng på 7 matcher och är därmed 5a i tabellen. Eskilstuna har endast 3 poäng på 7 matcher och ligger sist i tabellen. Man ska inte underskatta jumbolagen men däremot så är detta en match som Norrköping borde vinna men man kan som sagt inte räkna ut Eskilstuna helt ändå.

De senaste fem mötena har slutat med fyra vinster och en oavgjord för Norrköping. Den stora frågan är ska bärkroth och gubbarna lösa en vinst och 3 poäng för Norrköping eller blir det hemmavinst för Eskilstuna. Speltips 12 maj blir från vårt håll att testa att Norrköping vinner första halvlek. Frå dom in ett bra och kontrollerat spel med hög press så kan det enkelt bli några mål från Norrköping. Unibet erbjuder ett odds på hela 2.07 gånger pengarna på att Norrköping vinner halvleken.

Vi tänkte också dra till med en liten luring på ett slutresultat i matchen och vi tänker helt enkelt 1-3 till Norrköping vilket ger ett odds på 12 gånger pengarna hos Unibet. Gissningarna går på att Norrköping kommer att ha stora dela av matchen men att Eskilstuna lyckas lägga ett mål. Men resultat kan vara ett mycket svårt spel då det finns väldigt många olika kombinationer men tycker man det är roligt att chansa på ett resultat så är det ett perfekt spel att köra på slutresultat.

Speltips 12 maj:
@Unibet
Spel: Halvtid Norrköping
Odds: 2.07 gånger pengarna
RYGGA SPELET

Speltips 12 maj:
@Unibet
Spel: Slutresultat 1-3
Odds: 12 gånger pengarna
RYGGA SPELET

Som ny spelare hos Unibet så finns möjligheten att få en startbonus:

500% bonus upp till 500kr eller 200% bonus upp till 1000kr på första insättningen.

LÄS UNIBET RECENSION / HÄMTA BONUS / RYGGA SPEL

Författare admin