Trav bonusar med OnlineTrav.se

admin
december 22, 2017
139 Visningar
Trav online

Trav online och betting är något som går hand i hand. Istället för att spela på en fotbollsmatch eller en hockeymatch så tippar man på hästen. Det kan vara vilken placering hästen kommer eller om den vinner. Men det finns hur mycket som helst inom hästsporten som gör att många har det som en heltidshobby. Precis som i fotboll så måste hästarna och jockeys (de som kör hästen) analyseras ut i fingerspetsarna för att man sedan ska kunna lägga ett bet på loppet.

OnlineTrav.se har koll på vilka spelbolag som man kan använda sig av när man vill betta på galopp eller trav online istället för att begränsas till det gamla sättet att spela på dessa tjänster. Dessutom så erbjuder spelbolagen högre odds vilket gör att man logiskt sätt vinner mer pengar för samma summa satsad. Dessutom erbjuder spelbolagen trav bonusar eller oddsbonusar vilket gör att man kan spela med mer pengar på fickan. Alla detaljer finns hos OnlineTrav.se

Tidigare så var det nästan bara möjligt att spela via ATG om man ville spela på travet. Men då internet blir större och större och möjligheterna för att använda sin mobil ökar så har även spelbolagen ökat. Där också möjligheten för att spela på hästar online. Väldigt smidigt!

OnlineTrav.se radar upp de spelsidor som idag erbjuder spel på hästar. Dessutom kommer det finnas information och guider gällande spel på hästar. Perfekt för nybörjare inom online betting på hästar. Hur man registrerar konton och sedan placerar spel. Allt för att göra det enklare än att alltid behöva ta sig till en spelbutik för att kunna spela på en häst. Sen finns det självklart de som hellre vill spela på ATG men också vill kunna lägga live spel på hästar till ett bättre odds samtidigt som man spelar på Harry boy.

Vi rekommenderar denna sidan för de som gillar att spela på hästar men vill göra det online.

Författare admin